Bitcoin

Doorlopende Bitcoin-run heeft Altcoins naar Unchartered Territory gedreven

Samen met de rest van de cryptomarkt consolideert bitcoin vandaag na een paar dagen van intense turbulentie.

De grootste cryptocurrency ter wereld heeft zich hersteld na een recente massale uitverkoop, waarbij het onder de $ 40.000 zakte nadat bulls tussenbeide kwamen en de instroom van verkoopdruk absorbeerden, waardoor BTCUSD omhoog kon schieten .

Op het moment van schrijven van dit artikel, handelt het vlaggenschip crypto voor $ 40.414 per data van CoinMarketCap.

Zelfs als de opwaartse trend van de Bitcoin Revolution tot op zekere hoogte is vertraagd, heeft de koningsmunt indruk gemaakt op investeerders met zijn bullish run, waarmee hij twee keer zijn vorige hoogste punt ooit bereikte.

Het recente been hoger heeft er alleen maar voor gezorgd dat er meer ogen naar Bitcoin gaan , die zich uitstrekken van Wall Street tot retail. Het lijkt erop dat de waarde van BTC de komende weken en maanden nog hoger zal stijgen, aangezien de hardgecodeerde zeldzaamheid een aanbodschok blijft veroorzaken te midden van de stijgende wereldwijde inflatie.

Altcoins groeien in USD-waarde

Terwijl bitcoin hoger blijft stijgen in een volwaardige parabolische rally, gevoed door toenemende koopdruk, zijn veel investeerders overgestapt op goedkopere altcoins.

Het resultaat van meer kapitaalinstroom in BTC-alternatieven is een zichtbare opwaartse trend en prijsstijging op USD-paren van grote altcoins zoals ETH, ADA en LINK.

De aanhoudende opwaartse trend van altcoin na een niet-aflatende BTC-rally lijkt in niets op wat in voorgaande jaren is waargenomen. De trend heeft ertoe geleid dat een analist heeft beweerd dat de cryptomarkt zich momenteel in „onbekend terrein“ bevindt.

“BTC pusht de altcoin-markt op onbekend terrein. USD-paren zijn aan het moonen terwijl BTC-paren nog steeds op hun dieptepunten draaien. Dit is nog niet eerder gebeurd op zo’n macroschaal ”, tweette de analist .

ETH Faces verhoogde verkoopdruk in de buurt van $ 1.300

Ondertussen is de ETH-prijs geconsolideerd en iets lager gedaald nadat stieren worstelden om een ​​substantieel momentum te krijgen voorbij de regio van midden $ 1.200. Elke stap naar $ 1.300 heeft geleid tot meerdere afwijzingen, waarbij de verkoopdruk hier intens blijkt te zijn.

Dat gezegd hebbende, voorspelt een analist dat bulls goed klaar kunnen zijn om de komende dagen en weken verder opwaarts te katalyseren.

Handelaar SmartContractor heeft onlangs een pleidooi gehouden voor ETH die zich op de middellange termijn richt op de regio met een lagere $ 2.000, eraan toevoegend dat het hem niet zou verbazen als de munt veel hoger zou klommen.