Betriebssysteme

Idén att använda Bitcoin Era

Tjäna med Bitcoin och andra kryptokurser (på allvar)
Gruppen av hackare som utvecklade Bitcoin Era har lyckats skapa en webbplats där sidor och sidor av falskhet berättas genom att utnyttja framgången för Bitcoin och berätta intetanande användare historien om att tjäna pengar utan att göra något väsentligt.

Varning: Bitcoin Era har ingenting att göra med Bitcoin, cryptocurrency uppfunnet av Satoshi Nakamoto, som för evigt har förändrat hur det skickas och lagras.

Men framgången för Bitcoin är inte en lögn, den existerar verkligen. Det finns så många människor som har blivit rik på Bitcoin (vissa så mycket att de kan köpa en bil eller ett hus med de vinster de gjorde). De som investerade korrekt har faktiskt lyckats tjäna mycket pengar.

Idén att använda Bitcoin Era för att tjäna pengar med Bitcoin är ren utopi. Vem skulle någonsin drömma om att använda ett bedrägligt system, och det har inget med Bitcoin att göra?

Att vara på den säkra sidan är ett av de första sätten att tjäna pengar med Bitcoin plattformen.

En investeringsplattform bör i första hand vara lättanvänd, säker, reglerad och med en solid historia.

Bitcoin Era är inget av detta: det skapas av bedrägerier, är registrerat i skatteparadis och är inte registrerat i registret över auktoriserade CONSOB-medlare eller i registret för den europeiska tillsynsmyndigheten CySEC.

En online handelsplattform är säker och pålitlig om den är auktoriserad och reglerad. Ett företag som har tillstånd att tillhandahålla sina tjänster på Italiens territorium kommer att hållas under granskning av de behöriga myndigheterna, till exempel CONSOB.

Bitcoin Era är inte tillåten eller ens reglerad. Att använda en sådan plattform innebär att du tar en allvarlig risk för att äventyra dina medel.

De bästa plattformarna för investeringar på Bitcoin-marknaden gör att du kan handla både upp och ner. Detta innebär att du kan köpa eller sälja Bitcoin och andra kryptokurser med sådana lösningar. Kort försäljning innebär att avkastning när tillgångens pris (i detta fall Bitcoin) faller.

Faktum är att de bästa handlarna som vet hur man navigerar på marknaderna förtjänar i varje marknadsscenario: både när priset på Bitcoin stiger och när priset på Bitcoin faller. För att tjäna räcker det för att göra rätt förutsägelse om vart Bitcoin-priset kommer att gå i framtiden.

För att uppnå konstant vinst på Bitcoin-marknaden är det därför nödvändigt att korta sälja beroende på marknadssituationen.

Så hur investerar du verkligen i Bitcoin, från noll och tjänat?

Lyckligtvis har de som bara nu tar sina första steg i den nya sektorn möjlighet att investera och tjäna. Detta är gratis tack vare Bitcoin Era-plattformen.

Bitcoin

Det finns många plattformar att tjäna online. Men vad vi anser vara riskfritt och 100% pålitligt är mycket få.

Ta en av de säkraste handelsplattformarna någonsin: Bitcoin Era (klicka här för att besöka den officiella mäklarsidan). Denna plattform gör det enkelt och säkert att investera i Bitcoin och andra krypto-enheter.

Bitcoin Era-plattformen är godkänd av den italienska regulatorn CONSOB och regleras av den europeiska CySEC. Företaget följer strikt tillämpliga lagar och europeiska MiFID-föreskrifter.