Bitcoin

Bitcoin stopper kort efter at ramme nyt all-time high, da XRP genoptager rally

Indhold

  • XRP-rallyet raser videre
  • Bitcoin afkobles fra guld

Den 24. november nåede Bitcoin en ny 2020-højde på $ 19.442 ved 15:04 UTC på Bitstamp-børsen og kommer forfærdeligt tæt på levetidstoppen på $ 19.666.

Det tog flagskibet kryptokurrency næsten tre for at trodse sine utallige naysayers og bryde niveauet på $ 19.000 endnu en gang efter at have udholdt en 84 drawdown i 2018 bjørnemarkedet.

Bitfinex og Tether CTO Paolo Ardoino fortalte U.I dag, at den nylige rally var et bevis på Bitcoins voksende momentum som en etableret aktivklasse:

„Kryptomarkeder har set volatilitet i løbet af de sidste 24 timer. Da volumener på Bitfinex overstiger 1 $ USB, ser det ud til, at rallyet i kryptokurver fortsætter. Bitcoins vej mod accept som en etableret aktivklasse samler fart.“

XRP-rallyet raser videre

Kryptokongen er blandt meget få kryptokurver, der har formået at komme tilbage efter den sene 2017-boble sprang. Ethereum, den næststørste kryptokurrency, er stadig nede på over 57 procent på trods af meget bedre resultater end Bitcoin i år.

XRP er nede 78 procent fra sin tiders højeste, selv efter det tredobbeltcifrede rally, der fandt sted de sidste par dage. Efter at have parret nogle af de seneste gevinster, har kryptovalutaen genoptaget sin uptrend og skifter i øjeblikket hænder til næsten $ 0,74.

Bloombergs Joe Weisenthal har tweetet, at detailinvestorer FOMOing i altcoins forhindrer Bitcoin i at gå videre:

„Jeg tror, ​​at Bitcoin allerede ville være gået længere, hvis branchen ikke var ødelagt af craven opportunister, der skubber alts til detailkunden, hver gang antallet går op. Men cyklussen er, hvad det er.“

Bitcoin afkobles fra guld

I mellemtiden dykkede spotguld under $ 1.800-niveauet og tilbragte endnu en dag i det røde. Korrelationen mellem det gule metal og Bitcoin fortsætter, da store investorer som hedgefondlegenden Stanley Druckenmiller nu viser præference for sidstnævnte.

Dow Jones Industrial Average (DJIA), en af ​​de førende amerikanske aktiemarkedsindekser, opdaterede sin rekordhøjeste rekord efter at have overgået 30.000 basispoint for første gang. I mellemtiden overtrådte markedsdækningen for S&P 500-nykommeren Tesla tærsklen på 500 milliarder dollars.