Crypto handelsmenn

Stellar Lumens, Bitcoin Gold, FTX Token Price Analysis: 16. november

Mens Bitcoin Era dyppet kort under $ 16 000, forble sentimentet rundt BTC sterkt bullish, og det var derfor kjøperne var påståelige nok til senere å presse prisen til $ 16 117, ved pressetid.

Lenger nede på kryptostigen så Stellar Lumens handelsmenn fortjeneste etter et trykk forbi motstandsnivået. Bitcoin Gold handlet innenfor et område, men hadde god kjøperinteresse bak seg, mens FTX Token kunne se tap de neste dagene.

Stellar Lumens [XLM]

Stellar Lumens dannet et symmetrisk trekantmønster (hvitt), brøt sterkt ut til oppsiden og presset forbi motstandsnivået til $ 0,082.

XLM klarte imidlertid ikke å vende motstandsnivået mot støtte, og prisen ble presset tilbake mot støtten til $ 0,079.

RSI falt også under 50 for å betegne en bytte til bearish momentum på hitlistene. Faktisk har de siste ukene sett XLM legge til plutselige bølger, og deretter spore det meste av farten, før de svinger nordover igjen.

Hvis mønsteret følges videre, kan XLM se flere tap de neste dagene for å finne støtte rundt $ 0,075.

Bitcoin Gold [BTG]

Bitcoin Gold handlet innenfor et rektangelmønster (hvitt) under motstanden til $ 7,7. OBV har økt de siste to ukene, og fremhever økende kjøpsvolum (oransje) i markedet.

Denne sunne kjøperinteressen på kort sikt kan presse prisen oppover, forbi motstanden, og føre til et brudd på oppsiden av rektangelet.

En nærhet på $ 7,15 for BTG kan ta prisen til supporten på $ 6,74.

FTX-token [FTT]

20 og 50 SMA (henholdsvis hvit og gul) beveget seg over prisen. FTT handlet under motstand til $ 3,66. The Awesome Oscillator viste også at bearish momentum bygde for symbolet.

Til sammen var dette et bearish scenario for FTT. Det kan forventes å finne motstand fra glidende gjennomsnitt, noe som gjør det sannsynlig at mynten vil bli tvunget lavere de neste dagene.

Denne måneden har FTT forsvart støtten på $ 3,34 sterkt og beveget seg oppover for å hevde motstandsnivået på $ 3,66 som støtte. Tapet av det samme var et tegn på økende bearish press i markedet.